Ogórkowo-Koperkowe Nadziewane Pomidory Cherry
Ogórkowo-koperkowe nadziewane pomidory Cherry może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 24. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 399 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pomidory koktajlowe, serek śmietankowy, sos sałatkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pomidory Cherry Faszerowane Ogórkiem, Nadziewane pomidory z jagnięciną, koperkiem i ryżem, oraz Sałatka Z Fasoli Żurawinowej, Pomidorów Koktajlowych I Ogórków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń łodygi z pomidorów. Aby wyrównać DNA pomidorów, pokrój cienki plasterek od dołu każdego z nich. Zaczynając od końca łodygi i używając małej łyżki lub melona, ostrożnie wydrąż każdy pomidor, pozostawiając 1/8-calową skorupkę. Odwróć skorupki pomidorów na papierowe ręczniki, aby osuszyć.
W małej misce, połączyć Serek i majonez; dobrze wymieszać. Wymieszać z ogórkiem, cebulą i koperkiem; dobrze wymieszać.
Napełnij skorupy pomidorów mieszanką twarogu; umieść na półmisku lub tacy. Przykryć luźno; przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub do 24 godzin przed podaniem. Przechowywać w lodówce.