Ogórki Koperkowe

Ogórki Koperkowe
Ogórki koperkowe mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 16. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 43 kalorie, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Koper, trawienie soli, wody i kilku innych składników na rękę, można zrobić to. 335 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ogórki Koperkowe, Ogórki Koperkowe, oraz Ogórki koperkowe przy słoiku.

Instrukcje

1
Umyj ogórki i umieść w zlewie (ja korzystam z wanny!) z zimną wodą i dużą ilością kostek lodu. Moczyć w lodowatej wodzie przez co najmniej 2 godziny, ale nie dłużej niż 8 godzin. Odśwież lód w razie potrzeby. Sterylizować 8 (1 kwarta) słoików i pokrywek w puszce we wrzącej wodzie przez co najmniej 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
LódLód
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
2
W dużym garnku na średnim ogniu połącz ocet, wodę i sól do wytrawiania. Doprowadzić solankę do szybkiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
SolankaSolanka
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
W każdym słoiku umieść 2 pół ząbki czosnku, jedną główkę koperku, a następnie wystarczająco dużo ogórków, aby napełnić słoik (około 1 funta). Następnie dodaj jeszcze 2 połówki czosnku i 1 gałązkę koperku. Napełnij słoiki gorącą solanką. Uszczelnij słoiki, upewniając się, że wyczyściłeś obręcze słoika z wszelkich pozostałości.
Składniki, których będziesz potrzebować
OgórekOgórek
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
SolankaSolanka
KoperKoper
4
Przetwarzaj zamknięte słoiki we wrzącej łaźni wodnej. Przetwarzaj słoiki ćwiartkowe przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
5
Przechowuj ogórki przez minimum 8 tygodni przed jedzeniem. Przechowywać w lodówce po otwarciu. Ogórki konserwowe będą przechowywane do 2 lat, jeśli będą przechowywane w chłodnym, suchym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki KiszoneOgórki Kiszone
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn