Ogolone Karczochy Z Cytryną, Rukolą I Parmigiano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj Ogolone karczochy z cytryną, rukolą i Parmigiano spróbować. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 176 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 21 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, sok z cytryny, skórka z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Gruszka I Gorgonzola Flatbread Z Małą Rukolą I Ogolonym Parmem, Sałatka z selera i grzybów Shitake z cytryną i Parmigiano-Reggiano, oraz Sałatka Z Rukoli Z Ogolonym Parmezanem, Cytryną I Oliwą Z Oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić sok z cytryny, olej, skórkę z cytryny, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.Osuszyć karczochy dziecięce naczyniem. Za pomocą mandoliny lub robota kuchennego wyposażonego w 2-mm ostrze do krojenia, bardzo cienko pokroić karczochy wzdłuż. Podczas pracy natychmiast włóż plastry karczocha do wody z cytryną. Gdy wszystkie karczochy są krojone, odcedzić, osuszyć, i przenieść plastry do dużej miski i wrzucić tyle opatrunku lekko płaszcz (trzepaczka najpierw rekombinacji).
Odstawić na około 5 minut. Wrzucić do rukoli i bazylii.Ułóż sałatkę na półmisku lub pojedynczych talerzach i udekoruj ogolonym Parmigiano.
Pozostałą część sosu skropić sałatką i posypać solą i pieprzem.
5, Tłuszcz Jednonienasycony
Oceń ten przepis i zobacz opinie
6, Tłuszcz Wielonienasycony