Ognisko Pstrąg

Ognisko Pstrąg
Ognisko pstrąg może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 71g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 611 kalorii. Na 8,15 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pstrąga, czosnek, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 94% to danie jest super. Spróbuj Ognisko pstrąg kolacja dla dwojga, Ognisko pstrąg z ziołami i boczkiem przepis, oraz Placek Z Ogniskiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy pstrąg umieścić na kawałku folii aluminiowej. Doprawić do smaku solą i pieprzem, a następnie nadziewać jamę 1 łyżką masła, zielonym pieprzem i czosnkiem, jeśli używasz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
2
Pstrąga zwinąć szczelnie w folię, tworząc opakowania. Użyj dodatkowej folii, aby zabezpieczyć Każde opakowanie ryby na metalowym wędzisku do opiekania, aby użyć go jako uchwytu podczas usuwania ryb z węgli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Przykryj Pakiety ryb w gorących, tlących się węglach ogniska i gotuj, aż ryba zostanie zakończona, 7 do 10 minut, w zależności od ciepła ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
TrudnośćŁatwy
Gotowe W17 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn