Oczy wołu (Ojos de Buey)

Oczy wołu (Ojos de Buey)
Oczy wołu (Ojos de Buey) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 70 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 24 i kosztuje 24 grosze za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka pasków boczku, bambusowych szaszłyków, śliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Chai Buey Przepis, Oczy sowy, oraz Świńskie Oczy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Każdą śliwkę owinąć jednym z kawałków boczku. Nawlecz trzy owinięte śliwki na każdy szaszłyk. Ułóż szaszłyki na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż boczek będzie chrupiący, około 12 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
TrudnośćŚredni
Gotowe W27 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn