Obrót kiełbasą Kat
Obróty kiełbasą Kat's mogą być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na hor d'oeuvre. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 396 kalorii, 12 g białka i 32 g tłuszczu każda. Za 1,28 USD za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i kup pieprz cayenne, serek śmietankowy, ciasto na bułki w kształcie półksiężyca i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Obrót Kiełbasy, Obrót Jajkiem Kiełbaskim i Obrót Szpinakiem Kiełbasy.
Instrukcje
Kiełbasę rozdrobnić na dużej patelni na średnim ogniu. Gotuj i mieszaj, aż się zrumieni.
Odcedź tłuszcz i wymieszaj z serkiem śmietankowym, pieprzem cayenne, pietruszką i grzybami.
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia. Schłodzić w lodówce przez około 1 godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 190 stopni C (375 stopni F).
Rozwiń ciasto w kształcie półksiężyca i rozdziel je w miejscach perforacji. Rozciągnij każdy z nich tak mocno, jak to możliwe, nie łamiąc go, a na większym końcu umieść dużą łyżkę mieszanki kiełbasowej. Zawiń jak pieluchę: złóż boki i zwiń w kierunku końca. Ściśnij wszystkie otwory, aby je uszczelnić.
Ułożyć na blasze do pieczenia.
Piec przez 16 do 20 minut w nagrzanym piekarniku, aż uzyska złoty kolor.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Taittinger Brut La Francaise. Oceniającym podoba się, z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 45 dolarów za butelkę.
Taittinger Brut La Francaise
Szampan ten jest mieszanką około 30 winnic Chardonnay i Pinot Noir, odpowiednio 40% i 60% całości, z kilku zbiorów doskonale dojrzałych winogron.