Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi

Obroża Południowa z knedlami kukurydzianymi
Południowe Obroża z knedlami kukurydzianymi może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 443 kalorie, 20g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 25 minut. Mieszanka czosnku w proszku, sól, mączka kukurydziana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obroża Nadziewana Jagnięciną Z Nowego Południowego Stołu, Spaghetti w stylu południowym z kolorami i boczkiem, oraz Tradycyjne warzywa Południowe (musztarda, rzepa lub Collards) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla collards: w dużym garnku, połączyć skrzydełka indyka, bulion, ostry sos (dodać więcej, jeśli chcesz) i przyprawa domu; gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Ostry SosOstry Sos
PrzyprawyPrzyprawy
Collard GreensCollard Greens
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać collards i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż będą miękkie, o 20 protokół więcej. Wymieszać z masłem. Za pomocą łyżki szczelinowej lub szczypiec Usuń skrzydełka indyka i wyrzuć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrzydełka Z IndykaSkrzydełka Z Indyka
Collard GreensCollard Greens
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
SzczypceSzczypce
3
Przenieść kołnierze do poszczególnych misek do serwowania, przykryć je folią i zachować ciepło. Zaparkuj 1/2 szklanki płynu do pierogów, a resztę płynu do gotowania zastąp w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
GarnekGarnek
1
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, cebulę, sól i pieprz w misce. Wymieszać w 1/2 Puchar reserved płyn collard do suchych składników, aż tylko połączone w celu utworzenia grubego ciasta. Doprowadzić bulion collard z powrotem do wrzenia i wrzucić ciasto kluski do niego, 1 łyżeczka na raz. Dusić, aż gotowane przez, 20 do 25 protokół. (Zobacz notatkę Cooka)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
CebulaCebula
BulionBulion
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Przenieść pierogi do miski collards. Łyżka trochę bulionu nad collards i pierogi i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Wymieszać sól, pieprz i czosnek i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Południe w menu? Spróbuj sparować z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Możesz spróbować Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia24
Magazyn