Obfite Śniadanie Tosty

Obfite Śniadanie Tosty
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 232 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mleko, chleb, gotowaną zupę serową cheddar i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Betty Crocker ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Hearty Cheese ' n ' Toast, Obfite Francuskie Tosty, oraz Obfite Śniadanie Combo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzać zupę i mleko w rondlu 1-ćwiartkowym na średnim ogniu, stale mieszając, aż do gorąca; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Ułóż plasterki jajek na tostach. Łyżka zupa mieszanka na jajka; posypać boczkiem kawałki smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn