Obfite Fasolki Po Bretońsku

Obfite Fasolki Po Bretońsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj obfitej fasolki po bretońsku. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 18 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 9g tłuszczu i w sumie 317 kalorii. 89 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką ocet jabłkowy, miodowy sos barbecue, fasolę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Obfite Fasolki Po Bretońsku, Obfite Fasolki Po Bretońsku, oraz Obfite Fasolki Po Bretońsku dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
2
Przenieś do 5-qt. Holenderski piekarnik. Dodaj pozostałe składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
3
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia6
Magazyn