Need a dairy free main course? Obfita zupa z indyka jęczmiennego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka jęczmienia, marchewki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, Obfita zupa Fasolowo-jęczmienna, oraz Obfita Wołowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku zagotuj wodę i tuszę z indyka; dodaj 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli, 3 łodygi selera, 1/2 szklanki posiekanej marchwi, pieprzu, 1 szczyptę tymianku i 1 liść laurowy. Gotować na wolnym ogniu, odkładając nadmiar tłuszczu i piany z wierzchu, w razie potrzeby, od 2 do 2 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina Wieprzowa
Słonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
2
Dodaj więcej wody do zapasów, gdy odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Usunąć tuszę z zapasu i ostudzić. Wyciągnij mięso z kości i rozdrobnić; przechowywać w lodówce aż potrzebne. Odcedzić zapas i zwrócić płyn do puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
4
Wymieszaj 1,5 kilograma marchwi, 2 cebule, 6 łodyg selera, jęczmień, grzyby, 2 liście laurowe, sól, majeranek, czarny pieprz i 1 szczyptę tymianku w wywarze z indyka i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować zupę, mieszając od czasu do czasu, aż jęczmień jest w pełni gotowane, 1 godzinę i 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Turcja Stado
Słonina Wieprzowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Majeranek
Słonina Wieprzowa
Jęczmień
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
5
Dodać mięso z indyka do zupy i dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji