Obfita Zupa Z Indyka Jęczmiennego

Obfita Zupa Z Indyka Jęczmiennego
Need a dairy free main course? Obfita zupa z indyka jęczmiennego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka jęczmienia, marchewki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, Obfita zupa Fasolowo-jęczmienna, oraz Obfita Wołowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj wodę i tuszę z indyka; dodaj 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli, 3 łodygi selera, 1/2 szklanki posiekanej marchwi, pieprzu, 1 szczyptę tymianku i 1 liść laurowy. Gotować na wolnym ogniu, odkładając nadmiar tłuszczu i piany z wierzchu, w razie potrzeby, od 2 do 2 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj więcej wody do zapasów, gdy odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Usunąć tuszę z zapasu i ostudzić. Wyciągnij mięso z kości i rozdrobnić; przechowywać w lodówce aż potrzebne. Odcedzić zapas i zwrócić płyn do puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Wymieszaj 1,5 kilograma marchwi, 2 cebule, 6 łodyg selera, jęczmień, grzyby, 2 liście laurowe, sól, majeranek, czarny pieprz i 1 szczyptę tymianku w wywarze z indyka i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować zupę, mieszając od czasu do czasu, aż jęczmień jest w pełni gotowane, 1 godzinę i 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Turcja StadoTurcja Stado
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
5
Dodać mięso z indyka do zupy i dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie1/4 łyżeczki Pieprzu Cayenne W Proszku, Opcjonalnie
6
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn