Obfita Zupa Z Indyka Jęczmiennego

Obfita Zupa Z Indyka Jęczmiennego
Need a dairy free main course? Obfita zupa z indyka jęczmiennego może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 50g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka jęczmienia, marchewki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis od Allrecipes ma 21 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Obfita zupa jagnięca i jęczmienna, Obfita zupa Fasolowo-jęczmienna, oraz Obfita Wołowa Zupa Jęczmienna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku zagotuj wodę i tuszę z indyka; dodaj 1 1/2 szklanki posiekanej cebuli, 3 łodygi selera, 1/2 szklanki posiekanej marchwi, pieprzu, 1 szczyptę tymianku i 1 liść laurowy. Gotować na wolnym ogniu, odkładając nadmiar tłuszczu i piany z wierzchu, w razie potrzeby, od 2 do 2 i 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodaj więcej wody do zapasów, gdy odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Usunąć tuszę z zapasu i ostudzić. Wyciągnij mięso z kości i rozdrobnić; przechowywać w lodówce aż potrzebne. Odcedzić zapas i zwrócić płyn do puli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Wymieszaj 1,5 kilograma marchwi, 2 cebule, 6 łodyg selera, jęczmień, grzyby, 2 liście laurowe, sól, majeranek, czarny pieprz i 1 szczyptę tymianku w wywarze z indyka i zagotuj. Zmniejszyć ogień i gotować zupę, mieszając od czasu do czasu, aż jęczmień jest w pełni gotowane, 1 godzinę i 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(24 Sztuki)(24 Sztuki)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Turcja StadoTurcja Stado
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
MajeranekMajeranek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
JęczmieńJęczmień
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
5
Dodać mięso z indyka do zupy i dusić jeszcze 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soki Z Patelni Do Pieczenia IndykaSoki Z Patelni Do Pieczenia Indyka
Oliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do DekoracjiOliwa Z Oliwek Extra Vergine, Plus 1/2 Szklanki, Podzielona, Plus Więcej Do Dekoracji
6
Przed podaniem usunąć liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn