Obfita zimowa zupa warzywna
Obfita zimowa zupa warzywna to bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 79 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pół-odtłuszczone mleko, bulion warzywny, fasolę z puszek g w wodzie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Obfita Zimowa Zupa Minestrone, Obfita Zimowa Zupa Jarzynowa, oraz Obfita, Zdrowa, Zimowa Zupa Minestrone.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu, następnie delikatnie zmiękczyć czosnek bez barwienia. Wsypać Szwed, marchew i dwie trzecie tymianku, a następnie wlać bulion i mleko. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
1/3 zupy przełożyć do blendera, ubić na gładką masę, następnie przelać z powrotem na patelnię wraz z fasolą. Sprawdź przyprawy, a następnie wróć do ognia i rozgrzej.
Podawać posypane pozostałym tymiankiem i ciepłymi, chrupiącymi bułeczkami.