Obfita Kiełbasa Stromboli
Przepis obfite kiełbasa Stromboli mogą być wykonane w około 40 minut. Ten przepis zawiera 6 porcji z 677 kalorii, 21g białka, oraz 46g tłuszczu każdy. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, grzyby, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako dość niedrogie danie główne. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 28%, co jest raczej złe. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Włoska Kiełbasa Stromboli (Inaczej Chleb Kiełbasiany), Kiełbasa Stromboli, oraz Kiełbasa & Pepperoni Stromboli.
Instrukcje
Na dużej patelni ugotuj kiełbasę, wołowinę, cebulę, pieczarki i zieloną paprykę na średnim ogniu, aż mięso przestanie być różowe; odcedzić. Dodaj wodę, koncentrat pomidorowy, parmezan, sól, oregano, czosnek i rozmaryn. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut lub do zgęstnienia.
W międzyczasie odetnij górną trzecią część bochenka chleba; ostrożnie wydrążyć dno, pozostawiając 1/2 cala. shell (wyrzuć usunięty chleb lub Zachowaj do innego użytku).
Wyłóż dolną połowę trzema plasterkami sera mozzarella; na wierzch z mieszanką kiełbas i pozostałym serem. Wymień wierzch chleba. Zawiń Bochenek kanapkowy w folię.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do stopienia sera.
Odstaw na 5 minut przed pokrojeniem.