Nutella Banana Brioche Chleb Pudding
Nutella Banana Brioche chleb Pudding może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 86 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 568 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz chleb jajeczny, Nutellę, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 37 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Nutella Banana Brioche Chleb Pudding, Bananowy Brioche Chleb Pudding, oraz Pudding Nutella Brioche O Zapachu Róży dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray lub masło 13 przez 9 przez 2-calowe naczynie do pieczenia.
Rozłóż Nutellę na wszystkich kromkach chleba, a następnie ułóż 2 kromki razem, aby zrobić 6 kanapek.
Pokrój każdą kanapkę na 8 kawałków i wrzuć je do dużej miski. Rozbij jajka w innej dużej misce i ubić śmietanę, mleko, cukier, Likier z orzechów laskowych, ekstrakty waniliowe i migdałowe.
Wlać tę mieszaninę na kostki kanapki. Rozgnieść banany i wymieszać je w kostce chleba.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Odstawić na co najmniej 1 godzinę i do 2 godzin, od czasu do czasu naciskając chleb do mieszaniny kremu. (Można przygotować 2 godziny wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Piec, aż budyń jest ustawiony w środku, 45 do 50 minut. Lekko schłodzić.