Nowość Jeżyna Czekolada Przyprawa Ciasto
New-Fashioned BlackBerry Chocolate Spice Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.56 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 689 kalorii, 7G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mleka, mielone goździki, kakao i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 7 minut. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Staromodne ciasto z przyprawami jabłkowymi, Old-Fashioned Spice Cake (vel Poor Man ' s Cookies), oraz Ciasto Przyprawowe Z Nadzieniem Jeżyn I Lukrem Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Posmaruj 2 okrągłe Patelnie i polej kakao. Odstawić.
Beat ciasto mix i następne 11 składników na małej prędkości z mikserem elektrycznym 1 minuta; beat na średniej prędkości 2 minuty. Złóż posiekaną czekoladę.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 przez 30 do 32 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Wyjąć z patelni do stojaków z drutu i całkowicie ostudzić. Owinąć i schłodzić warstwy ciasta co najmniej 1 godzinę lub do 24 godzin.
Używając ząbkowanego noża, pokrój warstwy ciasta na pół poziomo, aby uzyskać 4 warstwy.
Umieść 1 warstwę, pokrój bok do góry, na talerzu ciasta.
Rozłóż jedną trzecią nadzienia jeżyn na torcie. Powtórz procedurę dwa razy.
Umieść ostatnią warstwę ciasta na wierzchu ciasta, przyciąć bok w dół.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić polewę czekoladową.
Mżawka pozostałe nadzienie na wierzchu ciasta, pozwalając kapać po bokach ciasta. Przykryć i schłodzić w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Tuż przed podaniem udekorować, w razie potrzeby.