Nocne Pralinki Tosty Francuskie

Nocne Pralinki Tosty Francuskie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur porannego posiłku, więc dać noc pralinki tosty francuskie spróbować. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 642 kalorie, 17g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną gałkę muszkatołową, ser mozzarella i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przepis ten zachwycił 3979 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pralinki Tosty Francuskie, Pralinowo-Orzechowy Tost Francuski, oraz Pralinki Francuskie Tosty Budyń Chlebowy.

Instrukcje

1
Lekko nasmaruj patelnię 9-calową x 13-calową lub płytką 2-kwartową casserole.To zrobić glazurę: rozpuścić masło w rondlu i wymieszać z brązowym cukrem i syropem. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, gotowanie, aż cukier topi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Wlać glazurę do przygotowanej patelni, rozprowadzając ją na rogach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Kromki chleba ułożyć na patelni, na szczycie glaze.To zrobić budyń, ubić śmietanę, jajka lub substytut jajka, wanilię i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Substytut JajSubstytut Jaj
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wlać chleb na patelnię, naciskając chleb w dół do kremu.Przykryć patelnię i przechowywać w lodówce na noc lub do 24 godzin.Gdy jesteś gotowy do pieczenia, Rozgrzej piekarnik do 177°. dodać polewy mieszając razem brązowy cukier, gałka muszkatołowa, i cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Posypać równomiernie chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
6
Piec tosty francuskie przez 40 do 45 minut, aż będzie bąbelkowy, a wierzch jest bardzo lekko rumiany.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjmij go z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia przez 10 do 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Podawać poszczególne kromki chleba, obracając go na talerzu, aby syropowy spód był na górze.Rozgrzej piekarnik do 425crumble i gotować kiełbasę na patelni na średnim ogniu, aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
9
Drenaż.Linia Dolna z greased 9?x13? naczynie do pieczenia z ciasta półksiężycowatego, mocno naciskając perforacje w celu uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca2 Tubki (8 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta W Kształcie Półksiężyca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
10
Posypać kiełbasą i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
11
Ubij, jajka, mleko, sól i pieprz w misce do wymieszania i zalej kiełbasą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Piec 15 min. albo do czasu ustalenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Odstawić 5 min. przed krojeniem i podaniem
14
Resztki w lodówce
15
Linia duży arkusz ciastka z krawędzi z pergaminem lub folii cynowejgrzej piekarnik do 350°płaszcz grube plasterki boczku w mąki na arkuszu ciastek (nie nakładają się)piec 30 minut.* Bądź bardzo ostrożny wyjmując patelnię z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Cięty BoczekGrubo Cięty Boczek
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ziarna Espresso Oblane Ciemną CzekoladąZiarna Espresso Oblane Ciemną Czekoladą
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn