No Fuss Chicken

No Fuss Chicken
No Fuss Chicken wymaga o 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 564 kalorie, 28g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.51 za porcję. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Mieszanka płatków kukurydzianych, majonez, piersi z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest solidne. Spróbuj Kurczak Bez Fuss, Bez Problemów Chrupiący Obiad Z Kurczakiem, oraz Bez problemów czarna fasola, kurczak i ryż dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Kurczaka opłukać i osuszyć. W małej misce wymieszać razem majonez, musztardę i ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Cały KurczakCały Kurczak
MusztardaMusztarda
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Mieszanka pędzla na kawałki kurczaka do pokrycia; przechowywać w lodówce wszelkie resztki mieszaniny do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki KurczakaKawałki Kurczaka
4
Umieść okruchy zbóż w płytkim naczyniu lub misce; zwijaj kurczaka w okruchach, aby pokryć i umieść kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
ZbożaZboża
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 20 do 25 minut lub aż kurczak zostanie ugotowany i soki będą czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn