No-Crust Tropical Pie
No-Crust Tropical Pie jest bezglutenowy przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Na 74 centy za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ekstrakt z rumu, karton bitą polewę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Ciasto z masłem orzechowym z preclem, Bezmleczne ciasto z lodami z masłem orzechowym z czekoladową skórką ciasteczkową, oraz Tropical Cheesecake with Coconut Shortbread Crust.
Instrukcje
W dużej misce ubić serek śmietankowy, cukier i ekstrakt, aż będzie gładki. Złóż ananasa, 2 szklanki kokosa i 2 szklanki bitej polewy.
Wlać do niezagospodarowanego 9-in. talerz ciasta. Top z pozostałą bitą polewą.
Toast pozostały kokos i posypać na wierzchu. Przykryć i zamrozić na co najmniej 3 godziny przed cięciem. Może być zamrożony do 3 miesięcy.