Niemożliwie Łatwe Włoskie Ciasto Z Kurczakiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj niemożliwie łatwego włoskiego ciasta z kurczakiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz pod ręką mleko, liście bazylii, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Niemożliwie Łatwe Włoskie Ciasto Z Kiełbasą, Niemożliwie Łatwe Ciasto Z Kurczakiem, oraz Niemożliwie Łatwe Ciasto Z Kurczaka Primavera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 400ºF. Grease 9-calowy talerz do ciasta.
Posypać parmezanem na talerzu.
Wymieszać kurczaka, 1/2 szklanki sera mozzarella, oregano, bazylia, czosnek w proszku i pasty pomidorowej; łyżka nad parmezanem.
Wymieszać mieszankę Bisquick, mleko, pieprz i jajka do wymieszania.
Wlać mieszaninę kurczaka.
Posypać pozostałym serem mozzarella.
Piec 5 do 8 minut lub dłużej lub aż nóż włożony do środka wyjdzie czysty. Fajne 5 minut.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Urodził się w winnicy "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 m n. p. m.), od której w 1962 roku wziął swoją nazwę: Jest to pierwszy Chianti Classico Cru. Wykonany z 90% Sangiovese i 7% Canaiolo i 3% Colorino, starzeje się przez 20 miesięcy w beczkach z francuskiego dębu. Dziś stanowi najbardziej prestiżowy produkt firmy, doceniany na całym świecie. Produkowany jest tylko w najlepszych rocznikach. Firma zdecydowała się przechowywać znaczną ilość butelek tego wina w piwnicy będącej stałym archiwum, mogącym opowiedzieć historię Castello di Monsanto