Niemieckie Klopsiki
Niemieckie klopsiki mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 24g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,55 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, ząbki czosnku, krem beztłuszczowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać riesling można śledzić to danie główne z Późny zbiór Riesling Sorbet z jagodami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Niemieckie Klopsiki, Niemieckie Klopsiki, oraz Niemieckie klopsiki i sosy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w misce; dobrze wymieszać. Uformuj mieszankę na 24 (1-calowe) klopsiki.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayu do gotowania; miejsce na średnim ogniu, aż gorące.
Dodaj klopsiki; gotować 10 minut lub aż rumiane, często mieszając.
Wyjąć z patelni; odstawić.
Dodaj czosnek na patelni; smażyć 30 sekund.
Dodać wino; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować 1 minutę. Powrót klopsiki na patelnię; przykryć i gotować 5 minut lub do momentu zakończenia.
Usuń klopsiki z patelni za pomocą łyżki szczelinowej; odstawić i ogrzać.
Dodać śmietanę (w temperaturze pokojowej) i pieprz do mieszaniny wina na patelni; dobrze wymieszać. SOS łyżka na klopsiki.