Niemieckie ciasto Makowe może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz mak, cukier, soda oczyszczona i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku), Zwycięskie mini babeczki Kokosowe ze skórką z maku, nadzieniem z rodzynek Muscat i polewą pietruszki z prażonym kokosem, toffi z lnu i maku oraz organicznymi różami, oraz Ciasto Makowe (Niskotłuszczowe).
W głębokiej misce ubijamy białka mikserem na wysokości do uzyskania piany. Kontynuuj ubijanie i stopniowo dodawaj 1/4 szklanki cukru. Ubijaj, aż białka utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Jednym z win, które można spróbować jest Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet red. Ma 3,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.