Niemieckie Babeczki Czekoladowe

Niemieckie Babeczki Czekoladowe
Niemieckie babeczki czekoladowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 24 i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać brązowy cukier, słodko-gorzka czekolada, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 52 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niemieckie Babeczki Czekoladowe, Niemieckie Babeczki Czekoladowe, oraz Niemieckie Babeczki Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Specjalne wyposażenie: srebrne / pokryte folią kubki na muffinki, jedna gałka do lodów o pojemności 2 uncji i jedna gałka do lodów o pojemności 1/2 uncji
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 24 regularne Patelnie muffin z kubkami muffin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
PiekarnikPiekarnik
4
Użyj 2-uncja lodów miarki i porcji się ciasto czekoladowe ciasto równomiernie do kubków muffin. Pop patelnię w piekarniku i piec 25 do 30 minut, obracając patelnie w połowie. Będziesz wiedział, że to się skończy, gdy wykałaczka włożona w środek babeczek wyjdzie czysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
LodyLody
BabeczkiBabeczki
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
Wkładki Do MuffinówWkładki Do Muffinów
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
5
Niech babeczki całkowicie ostygną na patelni na stojaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
BabeczkiBabeczki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Śmietanę, czekoladę, miód i kawę wymieszać w rondlu na małym ogniu. Mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KawaKawa
KremKrem
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Niech trochę ostygnie.
1
W osobnym rondelku umieścić żółtka, odparowane mleko, brązowy cukier i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko OdparowaneMleko Odparowane
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Umieść na średnim ogniu i gotuj, aż cukier się rozpuści, a masło roztopi. Kontynuuj gotowanie, stale mieszając, aż do grubości, 8 do 10 minut lub tak.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
3
Zdjąć ogień i wymieszać wanilią, solą, kokosem i orzechami pekan. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
KokosKokos
WaniliaWanilia
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
SólSól
4
Schłodzone babeczki zanurzyć w polewie czekoladowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
BabeczkiBabeczki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Umieścić na stojaku i niech glazura twardnieje. Miarka polewa na babeczki z heaping 1/2-uncji lodów miarka.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
BabeczkiBabeczki
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Do Lodówłyżka Do Lodów
6
Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać na pergamin. Mikser Elektryczny na średniej prędkości, śmietanę masło i cukry do lekkiego i puszystego, 4 lub 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Mikser RęcznyMikser Ręczny
7
Dodaj jajka, 1 na raz, mieszając aż do całkowitego włączenia przed dodaniem każdego dodatkowego jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Wymieszać w czekoladzie i wanilii, upewniając się, aby połączyć naprawdę dobrze. Mikser obrócić na niski i powoli dodawać suche składniki, na przemian z maślanką, w 3 partiach, zaczynając i kończąc na mieszaninie mąki. Upewnij się, aby dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CzekoladaCzekolada
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji

Składniki

2(może być lub przeglądać)O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym170Orzechy dowolne (posiekane)słodko-gorzka czekolada, posiekanasłodko-gorzka czekolada, posiekana3556 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidobrze wstrząśnięta maślanka (lub 1 szklanka mleka plus 1 łyżka soku z cytryny)dobrze wstrząśnięta maślanka (lub 1 szklanka mleka plus 1 łyżka soku z cytryny)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)kawa przygotowywanakawa przygotowywana2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem1 pudełko Pillsbury z wstępnie zawiniętym ciastem3żółtka jajżółtka jaj4jaja, w temperaturze pokojowej przez 30 minutjaja, w temperaturze pokojowej przez 30 minut340Orzechy dowolne (posiekane)6 uncji wiórków kokosowych6 uncji wiórków kokosowych4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąka uniwersalnamąka uniwersalna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkibarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznaniabarwnik spożywczy Red Velvet (taki jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) lub według uznania1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)2(zima)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2966 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowany jasnobrązowy cukierpakowany jasnobrązowy cukier4146 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkitosty pekan, posiekanetosty pekan, posiekane1(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1(może być lub przeglądać)sól morska drobnasól morska drobna796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipółsłodka czekolada, stopiona i schłodzonapółsłodka czekolada, stopiona i schłodzona4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipakowane słodzone płatki kokosowe, tosty (w razie potrzeby)pakowane słodzone płatki kokosowe, tosty (w razie potrzeby)1kijemasło niesolonemasło niesolone2kijemasło niesolone, zmiękczonemasło niesolone, zmiękczone1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiniesłodzone kakao w proszkuniesłodzone kakao w proszku11 funt cukinii,ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii2(może być lub przeglądać)ekstrakt z czystej waniliiekstrakt z czystej wanilii
TrudnośćEkspert
Gotowe W52 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn