Niedzielna Sałatka warstwowa to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 441 kalorii, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu na porcję. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak zajebisty spoonacular wynik 35%. Spróbuj Egipska Sałatka Fattet (Warstwowa Sałatka Z Ciecierzycy), Niedzielna Sałatka Cezar, oraz Niedzielna Sałatka Z Awokado dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 13-in. x 9-po. patelnia do pieczenia, ułóż wszystkie składniki w podanej kolejności. Przykryć i przechowywać w lodówce do czasu serwowania. Nie rzucaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Pokroić w kwadraty, aby służyć. Przechowywać w lodówce resztki.