Nie Tak Podstawowy Klopsik

Nie Tak Podstawowy Klopsik
Nie tak podstawowe klopsiki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 34g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka czosnku, bardzo mielona polędwica wołowa, mielona bułka tarta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klopsiki Podstawowe, Klopsiki Podstawowe, oraz Podstawowe Godne Zaufania Klopsy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść boczek na średniej patelni na średnim ogniu. Podsmaż boczek przez około 5 minut, lub dopóki nie zacznie się chrupać i większość tłuszczu nie wyrenderował.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać czosnek, cebula, i marchew i nadal sauté przez około 4 protokół, lub aż warzywa są miękkie i cebula są przezroczyste, ale nie przybrały żadnego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
4
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw warzywa do ostygnięcia (patrz uwaga).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Zmieloną polędwicę umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica MielonaPolędwica Mielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodaj jajka i mleko, a następnie, używając rąk, wlać płyn do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MięsoMięso
MlekoMleko
7
Dodaj bułkę tartą i kontynuuj pracę płynu i okruchów do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
MięsoMięso
8
Dodaj schłodzone warzywa, musztardę, sos barbecue i chrzan wraz z 1/4 szklanki pietruszki, sól, pieprz i tymianek. Używając rąk, delikatnie pracować wszystkie składniki do mięsa, aż dobrze połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
WarzywaWarzywa
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
TymianekTymianek
MięsoMięso
SólSól
9
Umieść jedną połowę grzanek w płytkim naczyniu do pieczenia co najmniej 14 cali długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Przenieś mieszaninę klopsów na czystą, płaską powierzchnię i ponownie, używając rąk, uformuj ją w bochenek o szerokości około 3 1/4 cala x 2 1/2 cala wysokości X 12 cali długości (lub w okrągłą, podobną do chleba formę, literę alfabetu, owal lub kilka małych bochenków). Wciśnij Pozostałe grzanki do bochenka, upewniając się, że są one częściowo dociśnięte do niego.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
11
Delikatnie wcisnąć nieobrane ząbki czosnku na wierzch klopsa. Ostrożnie połóż bochenek na grzankach w naczyniu do pieczenia (może być konieczne użycie kilku szpatułek, aby to ułatwić), reformując kształt rękami, jeśli to konieczne. Pieczeń przekłuć liśćmi laurowymi i gałązką tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Liście LauroweLiście Laurowe
GrzankiGrzanki
TymianekTymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
12
Włożyć klopsiki do nagrzanego piekarnika i piec przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy temperatura wewnętrzna na termometrze odczytu błyskawicznego wyniesie 165 stopni, a wierzch będzie ładnie zarumieniony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć patelnię z piekarnika. Odstawić klopsik na około 5 minut przed przeniesieniem na półmisek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
14
Usunąć liście laurowe i gałązkę tymianku, a pozostałą pietruszkę posypać wierzchem bochenka i wokół talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
Pietruszka-naćPietruszka-nać
TymianekTymianek
15
Pokroić w poprzek na 1-cal, lub grubsze, plastry i służyć.
1
Wolę nieco precook żadnych warzyw, które będę dodawanie do klopsika tak, że mogą one łatwiej zwolnić wszystkie ich smak do bochenka, jak piecze. Możesz również podwoić ilość warzyw i zarezerwować połowę z nich na łyżkę wokół klopsa przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
2
Smak
3
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
4
David Burke jest współautorem, Z Carmel Berman Reingold, gotowania z Davidem Burke. Jest absolwentem Culinary Institute of America, kształcił się we Francji i jako pierwszy Amerykanin otrzymał prestiżową nagrodę Meilleurs Ouvriers de France Diplome d ' Honneur. Jego inne nagrody to japońska Nagroda Nippon Award of Excellence, Robert Mondavi Award of Excellence I nagroda August Escoffier Instytutu kulinarnego. Jest szefem kuchni i współwłaścicielem davidburke & donatella oraz szefem kuchni i jedynym właścicielem David Burke w Bloomingdale ' s W Nowym Jorku. Mieszka w Fort Lee w stanie New Jersey.
Składniki, których będziesz potrzebować
SolaSola
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn