New York Times Chocolate Chip Cookies
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać New York Times Chocolate Chip Cookies spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 485 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 525 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia wymaga cukru granulowanego, mąki chlebowej, ekstraktu waniliowego i jajek. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. Odstawić.
Używając miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aż do połączenia, 5 do 10 sekund. Upuść kawałki czekolady i włącz je bez ich łamania. Naciśnij folię z ciasta i przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin. Ciasto można stosować partiami i można je przechowywać w lodówce do 72 godzin.
Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 177° . Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą do pieczenia nonstick. Odstawić.
Scoop 6 3 1/2-uncji kopce ciasta (wielkości hojnych piłek golfowych) na blasze do pieczenia, upewniając się, aby włączyć poziomo wszelkie kawałki czekolady, które są szturchanie; będzie to bardziej atrakcyjne cookie.
Posypać lekko solą morską i piec na złoty kolor, ale nadal miękkie, 18 do 20 protokół.
Przenieś arkusz do stojaka z drutu na 10 minut, a następnie wsuń ciasteczka na inny stojak, aby ostygnąć nieco więcej. Powtórz z pozostałym ciastem lub ciasto rezerwowe, schłodzone, do pieczenia pozostałych partii następnego dnia.
Polecane wino: Cream Sherry, Madera, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madera i Moscato d ' Asti są doskonałym wyborem dla czekoladowych ciasteczek. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "