Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać New York Times Chocolate Chip Cookies spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 485 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 525 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Ten przepis z mojego uzależnienia od pieczenia wymaga cukru granulowanego, mąki chlebowej, ekstraktu waniliowego i jajek. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. New York Times Chocolate Chip Cookies, New York Times Chocolate Chip Cookies, oraz New York Times Chocolate Chip Cookies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Mąkę, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól przesiać do miski. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch Fioletowy
Sól Do Obramowania Szkła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Używając miksera wyposażonego w mocowanie łopatek, masło śmietankowe i cukry razem do bardzo lekkiego, około 5 minut.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu. Wymieszać wanilią. Zmniejsz prędkość do niskiej, dodaj suche składniki i wymieszaj, aż do połączenia, 5 do 10 sekund. Upuść kawałki czekolady i włącz je bez ich łamania. Naciśnij folię z ciasta i przechowywać w lodówce przez 24 do 36 godzin. Ciasto można stosować partiami i można je przechowywać w lodówce do 72 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Po przygotowaniu do pieczenia Rozgrzej piekarnik do 177° . Wyłożyć blachę do pieczenia papierem do pieczenia lub matą do pieczenia nonstick. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Scoop 6 3 1/2-uncji kopce ciasta (wielkości hojnych piłek golfowych) na blasze do pieczenia, upewniając się, aby włączyć poziomo wszelkie kawałki czekolady, które są szturchanie; będzie to bardziej atrakcyjne cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Posypać lekko solą morską i piec na złoty kolor, ale nadal miękkie, 18 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Przenieś arkusz do stojaka z drutu na 10 minut, a następnie wsuń ciasteczka na inny stojak, aby ostygnąć nieco więcej. Powtórz z pozostałym ciastem lub ciasto rezerwowe, schłodzone, do pieczenia pozostałych partii następnego dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cream Sherry, Madera i Moscato d ' Asti są doskonałym wyborem dla czekoladowych ciasteczek. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.