Neely ' s Berry Shortcake
Neely ' s Berry Shortcake może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 700 kalorii, 7G białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz miód, cukier szlifierski, jagody i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciasto Jagodowe, Ciasto Czekoladowe Jagodowe, oraz Ciasto Cytrynowo-Jagodowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W dużej misce dodaj wszystkie jagody wraz z miodem, likierem i cukrem.
Wymieszać i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Ułożyć herbatniki na tacy wyłożonej pergaminem.
Na wierzch posmarować masłem i posypać cukrem szlifierskim.
Piec zgodnie z instrukcją gotowania na opakowaniu. Po upieczeniu wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Ciastka przeciąć na pół i przykryć dolną połowę jagodami. Na wierzch polać bitą śmietaną i skropić sokiem z jagód. Przykryj górną połową biszkoptu lub oprzyj go na boku. Ułóż na talerzach lub na talerzu i podawaj.
W dużej misce ubij śmietanę ręcznym mikserem, aż utworzy się piana.
Dodać cukier i ekstrakt z wanilii. Kontynuuj bicie, aż utworzą się miękkie szczyty.