Naomi Duguid ' s Kachin Pounded Beef with Herbs

Naomi Duguid ' s Kachin Pounded Beef with Herbs
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj wołowinę Kachin z ziołami Naomi Duguid. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 525 kalorii, 54g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.96 za porcję. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka wołowiny, mielonego pieprzu syczuańskiego, liście kolendry zastępczej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć pasty curry można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowe z orzechami laskowymi z Pralinkami czekoladowy Crunch jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Naomi Duguid ' s Golden Egg Curry, Makaron z sosem kokosowym Naomi Duguid, oraz Święto ryb rzecznych Naomi Duguid dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać 1/2 cala wody do wok lub szeroki garnek, dodać wołowinę i pieprz Syczuan, i doprowadzić do wrzenia. Gotować na małym wrzeniu, aż mięso będzie miękkie, 20 do 30 minut, zmniejszając ogień stopniowo w miarę parowania wody. Powinno być bardzo mało płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Zdjąć z ognia.
3
Umieść ciężką patelnię lub wok na średnim ogniu, dodaj olej i przechyl patelnię, aby pokryć powierzchnię gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego RyżuOpakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
4
Dodać mięso i gotować, obracając od czasu do czasu, aż wszystkie powierzchnie zmienią kolor trochę, o 6 protokół. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Do pasty smakowej: jeśli masz dużą zaprawę, połącz imbir, czosnek, suszone chiles, ziarna pieprzu Syczuańskiego i sól, funt i zmiel do pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
6
Dodaj kolendrę i funt do włączenia go.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
7
Dodać mięso i funt, aby dokładnie wymieszać pastę smakową z mięsem. (Jeśli zaprawa jest zbyt mała, aby pomieścić całe mięso na raz, Usuń połowę pasty, a następnie pracuj z połową mięsa i połową pasty smakowej na raz.) Mięso zmięknie i rozpadnie się, ale nie powinno być całkowicie sproszkowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
8
Alternatywnie, mielić imbir i czosnek bardzo dobrze i odstawić w małej misce. Użyj młynka do przypraw lub młynka do kawy, aby zmniejszyć suszone chiles i pieprz Syczuan do proszku. Proszek wymieszać z czosnkiem i imbirem, następnie dodać sól i użyć tylnej części łyżki, aby je wymieszać. Kolendrę drobno posiekać i zmiksować z pastą smakową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszona Papryka ChiliSuszona Papryka Chili
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Mięso MieloneMięso Mielone
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Umieść mięso w szerokiej misce, dodaj pastę smakową i użyj drewnianego młotka lub szerokiej drewnianej szpatułki, aby nacisnąć i wbić aromat do mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
10
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn