Naleśniki ze świeżą kukurydzą i cukinią
Świeża kukurydza i cukinia naleśniki może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz mąkę, parmezan, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 39%. Spróbuj Naleśniki Ze Świeżą Kukurydzą, Naleśniki Ze Świeżą Kukurydzą, oraz Naleśniki Z Cukinią I Kukurydzą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz cukinię, kukurydzę, cebulę i parmezan w dużej misce.
Mąkę, proszek do pieczenia, mleko, jajka i roztopione masło ubić w osobnej misce do zwilżenia; wlać ciasto na mieszaninę cukinii. Mieszać do wymieszania.
Rozgrzać olej roślinny na patelni lub patelni na średnim ogniu. Drop 1/3 porcji szklanki cukinii ciasto na patelni; smażyć na patelni, aż rumiane, o 5 protokół z każdej strony.