Naleśniki Pieczone Po Niemiecku
Niemieckie naleśniki pieczone na patelni mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 465 kalorii, 17g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 35 mówi, że trafił w sedno. Jest to raczej tanie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Mieszanka pół na pół, jajka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki Pieczone Po Niemiecku, Patelnia Z Kapusty Niemieckiej, oraz Patelnia Na Kiełbasę Po Niemiecku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218°.
W dużym blenderze połącz jajka, mąkę i pół na pół. Zmiksować na średniej prędkości, aż ciasto będzie dość grube i gładkie, skrobając po bokach pojemnika blendera kilka razy.
Umieść 4 łyżki zmiękczonego masła w każdej z dwóch 10-calowych lub 11-calowych żeliwnych patelni.
Umieść każdą patelnię na małym ogniu i roztopić masło.
Wlać ciasto na roztopione masło w Patelnie, upewniając się, że ciasto jest równomiernie rozłożone.
Ostrożnie wsuń patelnie do piekarnika.
Piec naleśniki przez 25 minut, lub aż nadmuchane i złoty.
Przenieść naleśniki z patelni do dużych talerzy lub płytkich misek z dużą łopatką. Natychmiast wlać 2 łyżki roztopionego masła na każdy naleśnik.
Posypać cukrem cukierniczym i na posmarowane cukrem naleśniki ułożyć kliny cytryny do wyciśnięcia.
Silver jest również autorem domowych ciast Bubby ' ego. Mieszka w Nowym Jorku.