Naleśniki Migdałowe
Naleśniki migdałowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 16 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 117 kalorii. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz masło, ekstrakt z wanilii, ser mascarpone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowe naleśniki Makowe z syropem migdałowym, Migdałowe Naleśniki Z Ricottą, oraz Naleśniki Z Mąki Migdałowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Propozycja podania: syrop klonowy i świeże maliny
W robocie kuchennym połącz mascarpone, wodę, cukier, ekstrakt z migdałów i ekstrakt z wanilii. Proces, aż mieszanina będzie gładka.
Dodać mieszankę naleśnikową i pulsować, aż tylko połączone.
Dodaj pastę migdałową i pulse raz włączyć.
Rozgrzej patelnię lub dużą, nieprzywierającą patelnię na średnim ogniu. Posmarować patelnię lub patelnię 1 łyżką masła. Pracując partiami, wlać 1/4 szklanki ciasta na naleśnik na patelnię i gotować przez około 1 1/2 minut z każdej strony do złotego koloru. Powtórzyć z pozostałym masłem i ciasto.
Ułożyć naleśniki na półmisku i podawać z syropem klonowym i świeżymi malinami.