Naleśniki Cytrynowo-Ricottowe

Naleśniki Cytrynowo-Ricottowe
Naleśniki z cytryną i ricottą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 762 kalorie. Na $3.96 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, jagody, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Lemon ricotta Pancakes z twarogiem cytrynowym i świeżymi malinami, Lemon Ricotta Pancakes, oraz Lemon Ricotta Pancakes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć sitko o drobnych oczkach z gazą; ustawić nad małą miseczką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
SernikSernik
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodać ricottę do sitkai odstawić na 15 minut; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser RicottaSer Ricotta
3
Delikatnie połącz jagody, 1/3 szklanki cukru i sok w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
SokSok
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Niech macerate, rzucając od czasu do czasu, aż cukier się rozpuścii soki są uwalniane, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
5
Obie mąki, proszek do pieczenia isalt w dużej misce. Za pomocą elektrycznego miksera ubijaj białka w średniej misce, aż do piany. Stopniowo ubijaj w 2 łyżkach cukru, ubijając, aż powstaną szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Białka JajBiałka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubić żółtka, pozostałe 2 łyżki cukru i w innej średniej misce zmiksować skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Whisk inmilk.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Dodać mieszaninę żółtka do suchych składników; ubijać tylko do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Dodać połowę białej mieszanki; złożyć tylko do wymieszania. Złożyć inricotta, a następnie pozostałej mieszaniny białka jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
10
Podgrzać patelnię lub duży ciężki nonstickskillet na średnim ogniu; pędzel z roztopionym masłem. Korzystanie skąpe 1/2 Puchar ciasto foreach naleśnik i pracy w partiach, Chochla na patelni i gotować, aż dno jestgolden brązowy, krawędzie są suche, i bubblesform na wierzchu naleśnika, o 1 1/2 protokół.Flip naleśniki i gotować, aż rumiane andjust gotowane przez, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Przenieś naleśniki na talerze.
12
Podawać z jagodami i ich sokami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn