Naleśniki Ananasowe Miodowo-Imbirowe
Naleśniki z ananasem miodowo-imbirowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 87 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka miodu, jajka, mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Łatwe Wegetariańskie Stir Fry z miodem imbir ananas i krem nerkowca SOS {bezglutenowy}, Łatwe Wegetariańskie Stir Fry z miodem imbir ananas i krem nerkowca SOS {bezglutenowy}, oraz Monte Cristo Frittata, Grillowany ananas z Krystalizowanym imbirem i chlebem Pumperniklowym z miodowo-rozmarynową ricottą.
Instrukcje
Składniki crêpe zmiksować w blenderze. Schłodzić ciasto podczas przygotowywania ananasa.
Masło ciepła w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie wysokim ogniu, aż piana ustąpi, następnie smażyć ananasa, aż złoty, o 5 protokół.
Przenieść ananasa do miski z łyżką szczelinową.
Dodaj imbir na patelni i sauté, mieszając, 30 sekund.
Dodać miód i sok i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest syropy, 3 do 5 minut.
Podczas gdy mieszanka miodu jest zmniejszenie, szczotkować 10-calowy nonstick patelni z olejem i podgrzewać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Trzymając patelnię off ciepła, wlać 1/4 ciasto puchar, natychmiast wirując i przechylając patelnię, aby utworzyć cienką, równą warstwę. Powrót patelni do ciepła i gotować, aż crêpe jest złoty wokół krawędzi i suche w centrum, o 45 sekund. Ostrożnie obrócić naleśniki i gotować do złotego koloru, około 15 sekund.
Przełożyć na talerz i ogrzać, przykryć. Zrób więcej naleśników w ten sam sposób.
Dodaj ananasa do miodu i gotuj na wolnym ogniu, mieszając, aż do ogrzania. Łyżka około ‰ szklanki mieszanki ananasa ponad połowę 1 crêpe, a następnie złożyć na pół. Powtórz z pozostałymi naleśnikami.
Pozostałą mieszankę ananasa zalać złożonymi naleśnikami.