Naklejki na garnek do grilla

Naklejki na garnek do grilla
Przepis BBQ Pot naklejki może zaspokoić swoje chińskie pragnienie w około 40 minut. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 110 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, olej canolan, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym, Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, oraz Naklejki Na Pot dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce, dodać mieloną wieprzowinę, zielona cebula, czosnek, sos BBQ, przyprawa do grilla, musztarda, Worcestershire, ostry sos, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Wieprzowina MielonaWieprzowina Mielona
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wymieszać razem drewnianą łyżką do momentu włączenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Połóż 3 owijarki wonton na swojej powierzchni roboczej. Przykryj pozostałe wilgotnym ręcznikiem papierowym, aby nie wyschły. Zanurz palec w małym ramekinie wody i lekko posmaruj krawędzie owijki wodą. Wrzuć łyżeczkę nadzienia do środka wonton, dodaj kroplę sosu BBQ, w przybliżeniu łyżeczkę, na wierzch nadzienia. Przynieś 2 przeciwległe punkty i uszczelnij, a następnie przynieś kolejne 2 punkty razem i plisuj górę, tworząc małą torebkę. Jak iść, ustawić wypełnione pierogi na tacy arkuszy i przykryć innym wilgotnym ręcznikiem papierowym. Powtarzać do momentu użycia całego wypełnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wonton WrappersWonton Wrappers
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodaj tyle oleju rzepakowego, aby pokryć dno patelni. Na gorąco dodajemy pierogi na patelnię. Upewnij się, że nie dotykają się ani nie są zatłoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Niech pierogi gotować, przez 2 protokół.
8
Dodać 1/3 szklanki wywaru z kurczaka i przykryć. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i pozwól pierogi zakończyć gotowanie na parze, kolejne 2 do 3 minut. Po wykonaniu, delikatnie wyjąć pierogi z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Powtórz z pozostałymi kluseczkami.
10
Przełożyć na półmisek i podawać.
11
Wszystkie składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 34 dolarów za butelkę.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Dekadencki złoty z zielonymi odcieniami, ten Chardonnay wykazuje aromaty opiekanej brioche z pikantną marmoladą. Na podniebieniu wyłania się szkielet limonki i trawy cytrynowej z kwiatowymi nutami wiciokrzewu i frangipani. Ciepła, bogata wanilia i kremowy migdałowy niuans utrzymują się na finiszu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia6
Magazyn