Najsmaczniejsza fasolka szparagowa wszechczasów

Najsmaczniejsza fasolka szparagowa wszechczasów
Yummiest Green Beans Ever to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis na 5 porcji. Jedna porcja zawiera 80 kalorii , 4 g białka i 4 g tłuszczu . Za 61 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis przygotowało 7 osób i zrobiłoby to jeszcze raz. Jeśli masz pod ręką ocet winny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, posiekaną fasolkę szparagową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób tak naprawdę lubiło tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 59% . Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać także takie przepisy, jak fasolka szparagowa ze sfermentowaną czarną fasolą ~ czyli brudna fasolka szparagowa , smażona fasolka szparagowa – najzdrowszy sposób jedzenia fasolki szparagowej i najsmaczniejsza zupa jarzynowa .

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i szynkę; gotuj i mieszaj, aż na dnie patelni zaczną pojawiać się brązowe kawałki, od 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)(wybierz Smak: Original Swiss, Papryczka Jalapeno, Czosnek I Zioła Lub Parmezan)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wymieszaj czerwony ocet winny na patelni, zeskrobując przyrumienione kawałki z dna. Ocet szybko odparuje – nie panikuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wymieszaj musztardę i zmniejsz ogień do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
5
Dodać zieloną fasolkę i wymieszać, żeby się nią pokryła. Gotuj do miękkości, ale wciąż chrupkości, około 5 minut. Dopraw solą koszerną i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia15
Magazyn