Najlepszy Nadziewany Grzyb
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ostateczny nadziewane grzyby spróbować. Jedna porcja zawiera 32 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę i paprykę, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Faszerowane pieczarki z Hollandaise i 5 Super faszerowane pieczarki s, Ultimate Portobello Mushroom Pizza, oraz Najlepsza Nadziewana Cukinia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Usunąć łodygi z grzybów. Drobno posiekać tyle łodyg do środka 1/4 szklanki. Wyrzucić Pozostałe łodygi lub przechowywać w lodówce do innego użytku.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać posiekane łodygi, cebulę i paprykę; gotować i mieszać 5 min. albo do przetargu. Wymieszać z okruchami krakersów, serem i przyprawami; łyżką do kapsli grzybowych.
Umieścić na blasze do pieczenia.
Piec 15 min. lub aż do przegrzania.