Najlepszy Dip BLT
Najlepszy Dip BLT może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka boczku, czosnek w proszku, śmietana, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 20%. Spróbuj Sałatka BLT, Sałatka BLT, oraz Dip Do Pizzy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy cały Funt boczku, aż chrupiące, umieszczenie gotowane paski na ręcznikach papierowych wchłonąć tłuszcz.
Aby uzyskać najlepsze wyniki, drobno posiekać boczek w maszynce lub blenderze ręcznym,ale również drobno siekać ręcznie.
W dużej misce wymieszaj boczek, pomidor i słoik majonezu.
Dodaj połowę pojemnika kwaśnej śmietany, dobrze zmiksuj.
Dodaj więcej kwaśnej śmietany przez łyżki, aż mieszanina nie jest przytłoczona smakiem majonezu (zostanie Ci około szklanki lub tak kwaśnej śmietany, zazwyczaj). Lekko pokryć wierzch mieszanki proszkiem czosnkowym i zmiksować.
Dodaj odrobinę soli i pieprzu do smaku. Pieczywo, a następnie pokroić na czworaki.