Najlepszy Chleb Czosnkowy

Najlepszy Chleb Czosnkowy
Najlepszy chleb czosnkowy może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 717 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, chleb, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 17%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
W średniej misce, wymieszać majonez, parmezan i czosnek w proszku, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
MajonezMajonez
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Włoski chleb pokroić na pół wzdłuż i rozprowadzić każdą połowę mieszanką majonezu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb
MajonezMajonez
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Umieść połówki na średniej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Broil 2 do 5 minut, sprawdzanie często, aż mieszanina jest bulgotanie i złoty kolor.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn