Nadziewane Muszle Makaronu (Makeover)
Nadziewane muszle makaronu (Makeover) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.54 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka grzybów, twarogu, przypraw i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makeover Ser Nadziewane Muszle, Makeover Easy Muszle Nadziewane Wołowiną, oraz Duże Makarony Nadziewane Muszelki.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. gotować i odsączyć makaron zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Tymczasem w 10-calowej patelni nonstick, gotować indyka, włoskie przyprawy, koper włoski, sól i pieprz na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż indyk nie jest już różowy; usuń mieszaninę indyka z patelni.
W tej samej patelni, gotować grzyby, cebula i czosnek na średnim ogniu 6 do 8 minut, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie. Mieszaj mieszaninę indyka, twarogu i produktu jajecznego do mieszaniny grzybów.
Spray 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania. Łyżka około 1 łyżka mieszanki indyka do każdej skorupki makaronu.
Umieścić w naczyniu do pieczenia. Łyżka sosu makaronowego na muszlach.
Piec 20 do 25 minut lub do gorąca.