Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym

Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym
Nadziewane kwiaty cukinii z sosem oliwkowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 437 kalorii, 13g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 2,58 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, kwiatów cukinii, oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za lacto ovo vegetarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest spektakularny. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Nadziewane kwiaty cukinii, Nadziewane Kwiaty Cukinii, oraz Nadziewane Kwiaty Cukinii.

Instrukcje

1
Do dressingu, połączyć oliwki, pomidory i ocet z przyprawami i tyle oliwy do wiązania. Odstawić, a następnie dodać bazylii tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-Cienki-
2
Mąki przesiać ze szczyptą soli do dużej miski i zrobić studnię w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Wlać wodę i wymieszać, aby połączyć. Nie przegrzewaj mieszaniny, którą należy po prostu połączyć i może mieć kilka grudek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Odcedzić i osuszyć kulki mozzarelli, rozerwać na małe kawałki, a następnie doprawić. Aby wypchnąć kwiaty, otwórz płatki, włóż trochę mozzarelli, a następnie delikatnie przekręć płatki, aby je ponownie zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella16 średnicy) Kulki Bocconcini Z Sera Mozzarella
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
5
Rozgrzać olej słonecznikowy na dużej patelni, aż kostka chleba zarumieni się w ciągu 20 sekund. Upuść kwiaty do ciasta, a następnie usuń, wytrząsając nadmiar. Smażyć w partiach po 2 lub 3 do lekko złotego koloru, odcedzić na papierze kuchennym i doprawić odrobiną soli. Utrzymuj ciepło w niskim piekarniku, gdy gotujesz resztę. Wyłożyć na talerz i skropić sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej SłonecznikowyOlej Słonecznikowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn