Nadziewane Chrupki Serowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Nadziewane Chrupki serowe. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 160 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ser Nadziewane puree ziemniaczane i Gratis, Chrupki Serowe, oraz Chrupki Serowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło 2 duże blachy do pieczenia.
Doprowadzić 1 szklankę wody, masła, soli i pieprzu do wrzenia na średnim ogniu.
Dodać mąkę; ubić drewnianą łyżką, aż mieszanina utworzy kulkę.
Ciasto przełożyć do dużej miski. Z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, dodać jajka 1 na raz, bicie dobrze po każdym. Ubijać, aż mieszanina będzie gładka i ostygnie. Beat in cheese.
Drop łyżki mieszanki 1 cal od siebie na blasze do pieczenia. Zwilżonymi palcami, gładkie wierzchołki.
Piec, aż nadmuchane i złoty, 25 do 30 protokół. Schłodzić na patelniach na stojakach z drutu. Odciąć górną trzecią część; wyrzucić doughy centers. Wypełnij, w razie potrzeby, i zastąpić szczyty.