Nadzienie "Kiełbasowe"

Nadzienie
Need a dairy free side dish? Made-Over" kiełbasa " farsz może być wybitny przepis, aby spróbować. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 40. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz cebulę, rosół z kurczaka, margarynę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Patrz Mamo! Zrobiłam Kiełbasę, Powolna kuchenka łatwe jajko i kiełbasa Puff wykonane lżejsze, oraz Farsz Do Kiełbas.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Margarynę roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać posiekane linki, cebulę i seler; gotować i mieszać 8 do 10 min. lub do momentu, gdy warzywa będą chrupiące-delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
CebulaCebula
4
Wymieszać bulion i mieszankę farszu; łyżka do 9-calowego kwadratowego naczynia do pieczenia rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Farsz MixFarsz Mix
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec 20 min. lub aż do przegrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn