Młode ziemniaki z sosem kaparowym
Młode ziemniaki z sosem kaparowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 8G białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli i pieprzu, młode ziemniaki, pietruszka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 70 powiedziało, że trafił w sedno. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 55%, to danie jest solidne. Spróbuj Czerwone Ziemniaki Pieczone W Sosie Cytrynowo-Kaparowym, Puree z cytryny i Kapara, oraz Steak & Potatoes with anchois-Caper Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce połącz zmiękczone masło, kapary, zieloną cebulę, parmezan, natkę pietruszki i ocet. Odstawić.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Jeśli ziemniaki są duże, pokroić na połówki lub ćwiartki.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, 15 do 20 protokół.
Dodać sos kaparowy do garnka odsączonych ziemniaków i wrzucić delikatnie do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem.