Musztarda MIODOWA Brie Amandine
Musztarda MIODOWA Brie Amandine może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 73 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 289 kalorii, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka plantatorów migdały, Brie ser koła, szary Poupon pikantny musztarda miodu, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 43 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kanapka z estragonem z indyka, Brie i musztardy miodowej, Indyk Jabłko Brie Panini z miodem musztarda Klon majonez, oraz Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Umieścić ciasto na powierzchni mąki; rozwałkować wałkiem do spłaszczenia.
Wierzch i bok koła serowego posmarować musztardą; posypać równomiernie migdałami.
Umieść migdałową stronę w dół, na środku arkusza ciasta. Delikatnie złożyć ciasto wokół sera, aby całkowicie zamknąć ser, przycinając nadmiar ciasta, jeśli to konieczne. Zachowaj wykończenia do późniejszego wykorzystania. Zamknąć brzeg ciasta.
Miejsce, szew stronie w dół, na wysmarowanej blachy do pieczenia. Użyj ostrego noża, aby wyciąć pożądane dekoracyjne kształty z ozdób do ciast; ułóż na wierzchu sera.
Piec 15 do 18 min. albo aż do złotego brązu.