Muszle Nadziewane Kiełbasą-Szpinakiem

Muszle Nadziewane Kiełbasą-Szpinakiem
Kiełbasa - szpinak nadziewane muszle może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać masło, sól koszerna, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Muszle Nadziewane kiełbasą i szpinakiem, Kiełbasa i szpinak nadziewane muszle na niedzielę, oraz Squash szpinak i kiełbasa nadziewane muszle dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić nadziewane muszle: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać muszle makaronu i gotować, aż tylko lekko zmięknie, ale nadal firma, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Suszonej Marsali1 łyżka Suszonej Marsali
3
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Skropić oliwą z oliwek i wrzucić; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
5
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać cebulę i gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać czosnek i gotować, mieszając, 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając ją drewnianą łyżką, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
9
Dodać szpinak, 1/2 łyżeczka soli, i pieprz do smaku i mieszać do ogrzania przez, O 2 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
10
Wyjmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
11
Mieszankę szpinaku, ricotta, 1 szklanka mozzarelli, parmezan, pietruszka i 1 łyżeczka soli w misce. Każdą skorupkę napełnić około 2 łyżkami nadzienia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Przez CiastoPrzez Ciasto
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. zrób sos serowy: rozpuść masło z czosnkiem w średnim rondlu na średnim ogniu. Gdy masło zacznie się spieniać, dodaj mąkę i stale ubijaj, aż lekko się złoci, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
13
Dodać mleko i śmietanę, doprowadzić do duszenia i gotować, ubijając stale, aż sos jest wystarczająco gęsty, aby płaszcz łyżkę, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
14
Zdjąć z ognia i ubić w parmezanie, 1/4 łyżeczki soli i gałki muszkatołowej do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
15
Posmaruj 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia z oliwą z oliwek i wlej około dwóch trzecich sosu serowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SerowySos Serowy
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
16
Dodać nadziewane muszle i top z pozostałym sosem serowym. Przykryć folią aluminiową i piec 20 minut. Odkryć i góry z sosem marinara i pozostałe 1 Puchar mozzarella; kontynuować pieczenie, aż sos jest bąbelkowy, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
17
Zdjęcia Con Poulos

Składniki

2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiposiekana świeża natka pietruszkiposiekana świeża natka pietruszki1oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, 2 obroty patelni i trochę do skropieniaczosnek mielonyczosnek mielony2goździkiczosnek mielonyczosnek mielony1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiszklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)227Orzechy dowolne (posiekane)gorąca włoska kiełbasa, osłonki usuniętegorąca włoska kiełbasa, osłonki usunięte227Orzechy dowolne (posiekane)(20 do 24) muszle makaronu jumbo(20 do 24) muszle makaronu jumbo8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól koszernaSól koszerna1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisos marinara jarredsos marinara jarred8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo Starta gałka muszkatołowaŚwieżo Starta gałka muszkatołowa1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)oliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do skropienia i szczotkowaniaoliwa z oliwek extra virgin, plus więcej do skropienia i szczotkowania1małecebula drobno posiekanacebula drobno posiekana796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty parmezanstarty parmezan1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkistarty parmezanstarty parmezan8Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyŚwieżo zmielony pieprzŚwieżo zmielony pieprz425Orzechy dowolne (posiekane)przez ciastoprzez ciasto4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiser mozzarella rozdrobnionyser mozzarella rozdrobniony283Orzechy dowolne (posiekane)pakiet szpinak mrożony, rozmrożony i wyciśnięty na suchopakiet szpinak mrożony, rozmrożony i wyciśnięty na sucho2(zima)masło niesolonemasło niesolone4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki1 szklanka pełnego mleka lub śmietanki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia31
Magazyn