Muszle Nadziewane Kiełbasą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj muszle Nadziewane kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera około 39g białka, 42g tłuszczu i w sumie 618 kalorii. Ten przepis serwuje 2 i kosztuje 2,64 USD za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką brązowy cukier, pietruszkę, przyprawy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia dobry wynik spoonacular 52%. Podobne przepisy obejmują Muszle Nadziewane Kiełbasą, Kiełbasa Alfredo Nadziewane Muszle, oraz Chuda Kiełbasa-Nadziewane Muszle.
Instrukcje
W małym rondelku gotuj kiełbasę na średnim ogniu, aż przestanie być różowa; odcedzić. Połowę kiełbasy odstawić do nadzienia.
Dodaj sos pomidorowy, koncentrat pomidorowy, wodę, brązowy cukier i włoską przyprawę do kiełbasy na patelni. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
W małej misce wymieszaj twarożek, 1/2 szklanki sera mozzarella, jajko, pietruszkę i zarezerwowaną kiełbasę. Rzeczy do muszli.
Rozłóż 1/4 szklanki sosu mięsnego w niesmarowanym 1-qt. płytkie naczynie do pieczenia.
Umieść nadziewane muszle w naczyniu; skrop pozostałym sosem mięsnym.
W razie potrzeby posyp pozostałym serem mozzarella i parmezanem.
Piec bez przykrycia w 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy nadzienie osiągnie 160°.