Mus Jabłkowy Domowej Roboty
Domowy mus jabłkowy może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 455 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 5 i kosztuje $2.99 za porcję. Mieszanka jabłek, mielone ziele angielskie, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Spróbuj Mus Jabłkowy Domowej Roboty, Mus Jabłkowy Domowej Roboty, oraz Mus Jabłkowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
W dużej misce umieścić skórkę i sok z pomarańczy i cytryny. Jabłka obieramy, ćwiartujemy i rdzewiejemy (zachowując skórkę 2 czerwonych jabłek) i wrzucamy do soku.
Wlać jabłka, skórkę z jabłek i sok do nieaktywnego piekarnika lub emaliowanego żelaznego garnka.
Dodaj brązowy cukier, masło, cynamon i ziele angielskie i przykryj garnek.
Piec przez 1 1/2 godziny, lub aż wszystkie jabłka będą miękkie.
Zdjąć i wyrzucić skórkę z czerwonego jabłka.
Wymieszać trzepaczką, aż będzie gładka i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.