Mus Czekoladowy Instant
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 572 kalorie, 4G białka, oraz 39g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.53 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, pianki, najlepszej jakości półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Prawie Natychmiastowy Mus Czekoladowy W Blenderze, Mus czekoladowy instant Nigella, oraz mus czekoladowy bananowy bez jaj | szybki mus.
Instrukcje
Pianki, masło, czekoladę i wodę umieścić w rondlu na bazie ciężkiej.
Umieścić rondel na kuchence, na ciepło, choć zachować go dość delikatny, do stopienia, mieszając co jakiś czas.
W międzyczasie ubij śmietanę z wanilią, aż będzie gęsta, a następnie złóż do chłodzącej mieszaniny czekolady, aż do uzyskania gładkiej, spójnej mieszaniny.
Wlać lub zeskrobać do 4 lub 6 szklanek lub małych naczyń i schłodzić, aż chcesz jeść. Im szybciej, tym lepiej!