Muffuletta Plastry

Muffuletta Plastry
Plastry muffuletty mogą być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 63 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pesto bazyliowe, marynowane karczochy, salami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 21%, to danie nie jest tak wybitny. Spróbuj Muffuletta Plastry, Dip Muffuletta, oraz Muffuletta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyjmij trochę miękkiego chleba ze środka górnej połowy bagietki, aby uzyskać długą, wąską studnię. W razie potrzeby odciąć około 1/2 cala spiczastych końców bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
2
W małej misce, wymieszać krem ser i karczochy. Obficie rozprowadzić mieszaninę w długim, wąskim dobrze w górnej połowie bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych8 Grubych Plastrów Ogórków Kiszonych
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
BagietkaBagietka
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Posmarować pesto serem śmietankowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
4
Na dolnej połowie bagietki ułożyć palone paski pieprzu. Złożyć plastry salami na pół; warstwę po przekątnej na papryce, nakładając plastry lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
5
Ułożyć górną połowę bagietki, pesto bokiem w dół, nad salami; dobrze przycisnąć połówki. Nawlecz oliwki na wykałaczki lub wykałaczki koktajlowe; włóż wykałaczki przez wszystkie warstwy w odstępach co 1 cal.
Składniki, których będziesz potrzebować
BagietkaBagietka
1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego1-1/2 Uncji Napoju Gazowanego Cytrynowo-limonkowego
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
6
Pokrój między wykałaczkami na 18 plastrów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn