Muffinki Z Dynią Białkową
Białkowe babeczki dyniowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru porannego posiłku. Ten przepis służy 24. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 153 kalorie, 9g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka orzechów włoskich, cukru, białek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Protein Muffins, Jagodowe Pekan Dynia Białko Muffinki, oraz Wysokobiałkowe Muffinki Dyniowe I Chleb.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
W dużej misce wymieszaj białko w proszku, mąkę, sól, gałkę muszkatołową, cynamon i cukier.
Dodać olej, mus jabłkowy, jajka, białka, dynię i wodę; dobrze wymieszać. Złożyć orzechy włoskie. Łyżka ciasta do przygotowanych kubków muffin.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 16 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona do środka każdej muffinki wyjdzie czysta.