Pełnoziarniste muffinki z dyni-muffinki jabłkowe wymagają ok. 40 minut od początku do końca. Ten poranny posiłek ma 201 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, brązowy cukier, dynię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Pełnoziarniste Muffinki Jabłkowe Żurawinowe, Babeczki Z Dyni Pełnoziarnistej, oraz Babeczki Z Dyni Pełnoziarnistej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Posmaruj 12 kubków na muffinki lub ułóż kubki papierowymi wkładkami na muffinki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wkładki Do Muffinów
Piekarnik
2
Wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i przyprawę do pumpkin pie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pumpkin Pie Spice
Soda Oczyszczona
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Połącz brązowy cukier, biały cukier, olej, mus jabłkowy, Dynia, maślanka, i ubite jajka i wymieszać, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Mus Jabłkowy
Maślanka
Dynia
Jajko
Olej Do Smażenia
4
Wlać mieszaninę dyni do suchych składników i mieszać do połączenia. Wchodzisz w rodzynki i pekan, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia
Rodzynki
Orzeszki Pekan
5
Ciasto podzielić równomiernie na przygotowanej patelni do muffinów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Taca Na Muffinki
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż blaty sprężyste z powrotem po lekkim naciśnięciu, 15 do 20 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Przed wyjęciem babeczek z patelni ostudzić patelnię na drucianym stojaku przez 5 minut.