Muffinki Owsiane Jabłkowe

Muffinki Owsiane Jabłkowe
Babeczki owsiane z jabłkami mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 188 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 59 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, pół na pół, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest solidne. Spróbuj Muffinki Jabłkowo-Owsiane, Muffinki Owsiane Jabłkowe, oraz Muffinki Jabłkowo-Owsiane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W misce ubij razem jajko, pół na pół, olej i Splenda (lub cukier). W dużej misce połącz pozostałe składniki. Złożyć mieszaninę jaj w suchą mieszaninę, tylko do zwilżenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SplendaSplenda
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Napełnij nieprzywierające puszki muffin 3/4 pełne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
4
Piec 15 do 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąZ Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn